Vi har fått ny nettside!

Etter flere år med en utdatert nettside med lite aktivitet og få oppdateringer var det på tide å gjøre et løft, både av hensyn til eksisterende medlemmer og at historisk interesserte skal finne vårt arbeid spennende, enten man er professor eller bare litt nysgjerrig på historiske emner. Enhver professor starter med å være litt interessert i ting, så alle med et åpent sinn kan delta her hos oss.

Nå har vi fått en helt ny, moderne nettside som vi vil oppdatere jevnlig med informasjon om arrangementer og utstillinger, samt fortelle om arbeidet vi gjør. Det blir også lenker til aktuelle aktiviteter med historisk relevans i hele Bergensregionen der hvem som helst kan delta

Nettsiden er oppdatert til en moderne 2023-standard, og er like god å bruke på en mobiltelefon som på en PC eller tablet.

Følg med oss på veien videre!

Frode Lyngbø er redaktør og den som publiserer alt av bilder og tekst. Utenom det som legges inn av bidrag fra andre i museumslaget eller utenforstående historikere og historieinteresserte forfattes tekstene av han. Med tiden blir dette spennende med mye variert stoff.

Hjelp oss å forbedre nettsidene

Har du snublet over noe du mener er feil, eller støtt på noe merkelig? Innholdet er helt nytt og endres jevnlig, så noe av årsaken til at noe ser rart ut og/eller er noe mangelfullt eller småfeil er det sannsynlig at dette er noe som trolig blir endret snarlig. Vis derfor en viss grad tålmodighet, men er det derimot noe du vil påpeke eller gi utfyllende informasjon om og som ikke blir korrigert i løpet av noen dager av seg selv blir vi glade for hjelp. Ikke nøl med å sende en mail til meg.

Frode Lyngbø

Formann